ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا به سه دسته تقسیم می شود:

ویزای توریستی : ماهیت این نوع ویزا همانطور که از اسمش مشخص هست توریستی می باشد و این نوع ویزا به هدف گردش و تفریح می باشد و غیر قابل تبدیل به هر نوع ویزای دیگر می باشد. این نوع ویزا در صورت صادر شدن معمولا به اندازه تاریخ اعتبار پاسپورت برای متقاضی صادر می شود و معمولا به صورت Multiple   صادر می شود،.

از ویژگی های ویزای توریستی:

- امکان اقامت در کانادا تا ۶ ماه

- نامحدود بودن تعداد اجازه ورود به کانادا

- تمدید ویزا بعد از ۶ ماه اقامت در خاک کانادا در صورت ارائه مدارک و دلایل معتبر

 

ویزای دانشجویی

این نوع ویزا برای کسانی که نامه پذیرش بالای ۶ ماه از کالج، دانشگاه و مدرسه های کانادا را دارند صادر می شود، این نوع ویزا  به اندازه دوره های تحصیلی صادر می شود و در لحظه ورود به خاک کانادا به فرد نامه اجازه تحصیل((Study Permit تعلق میگرد که به منزله اجازه اقامت دانشجویی هست.یکی‌از ویژگی های این نوع ویزا، در صورت پذیرش تحصیلی(بغیر از پذیرش های کالج های زبان)به دانشجو در طول تحصیل اجازه کار نیمه وقت و در پایان دوره تحصیلی بسته به نوع مدت زمان تحصیلی اجازه کار تمام وقت تعلق میگرد و در صورتی که دانشجو‌ به همراه همسر اقدام به دریافت ویزا کند همسر فرد هم اجازه کار خواهد داشت.