İngiltere Öğrenci Vizesi

İngiltere Öğrenci Vizesi

İNGİLTERE TIER4 VİZESİ 

GENEL BELGELER;


**OHAL (Olağanüstü Hal) süresinde yurtdışına çıkıcak ‘’Yeşil Pasaport’’ sahiplerinin çalıştığı ya da faydalandığı ebeveynin çalıştığı  kurumdan alacağı ‘’Yurtdışı İzin Yazısını’’ mutlaka yanlarında bulundurmalıdır.
1- Varsa Eski pasaportlar ve İngiltere vizelerinin sayfalarının fotokopileri
2- Tüm yurtdışı giriş çıkışlarınızın nedeni ve tarihe göre sıralaması (Danışmanınıza mail atabilirsiniz.)
3- CAS Belgesi
4- Aile bireylerini de gösteren, Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Aile toplum kagıdı) Nüfus müdürlüklerinden ya da E-Devletten alınabilir. (İngilizce)
5- Evli İseniz eşiniz ve çocuklarınıza ait kimlik ve varsa pasaport fotokopileri
6- 18 Yaş altı başvuru sahipleri için Anne ve Baba dan yada YASAL  vasisinden NOTER onaylı Muvafakatname alınması zorunludur.

EĞİTİM DURUM BELGELERİ;

1- Öğrenci iseniz Güncel tarihli Öğrenci belgesi. İngilizce cevirisi gereklidir.
2- Öğrenci iseniz İngilizce Transkript (Not Dökümü) 
3- Mezun iseniz Geçici mezuniyet belgesi ya da diplomanız. (İngilizce)
4- Katılmış olduğunuz sınavların sonuç belgeleri (Destekleyici evrak niteliğindedir. Gerektiği durumlarda istenir.) Örn.: IELTS, KPDS, TOEFL, ÜDS

MALİ DURUM / İŞ İLE İLGİLİ BELGELER; 
(ÖĞRENCİ VE / VEYA SPONSOR, EBEVEYN İÇİN)

BANKA;

1- Ailenize ve/veya size ait 28 gün kuralına uygun ‘’Banka Yazısı’’
   
NOTLAR:

 ** Tier4 Vize Ücreti   :     449 USD $ 
**  Vize ücretine ek olarak Immigration Health Surcharge tarafından eğitim süresine göre zorunlu sağlık sigortası yapılmaktadır.

Her ülke vizesi için konsoloslukların evrak prosedürü farklı olabilmektedir.

İleri tarihler için evrak topluyorsanız, banka evraklarınızı güncel olması gerektiği için en sona bırakınız.